Egy másik világ - Gondolatok Mindenről

Elképzeléseim a világról, a művészetről, az életről és minden másról, ami éppen jön. Ez a blog leginkább azért íródik, mert fejlődni szeretnék és ha leírom a gondolataimat és esetleg jönnek vélemények, amelyekből kialakulnak beszélgetések, akkor reményeim szerint sokat lehet majd profitálni belőle(emberileg).

Facebook

Friss topikok

Indafotó képek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Választás?

Damon McU 2010.03.21. 07:07

 Remélem még időben megértik az emberek, hogy a politikai vezetők csak úgy tudnak normális munkát végezni, ha mindenki észnél van és ő maga is képes vállalni a felelősséget a tetteiért. Úgy soha nem lesz jobb ez az ország, ha mindig csak mások felelősségén rágódunk. Egyszer végre meg kell büntetni a felelősöket, de csak egyszer! Olyan ember, aki belenyugszik és elfogadja a szart ne is szavazzon, mert rossz döntést fog hozni. Akik sosem próbálták megvédeni a saját érdekeiket, még akkor sem amikor látták, hogy ha kussolnak  a helyzetük akkor is csak romlik, na azok miatt tartuk itt. Számtalanszor hallom, hogy valaki retteg attól, hogy szóljon a saját érdekében, mert úgy hiszi, elbocsátanák. Miért is retteg? Ja persze, mert saját hibájából olyan helyzetbe hozta magát, melyben kénytelen seggeket nyalni, hát ez itt a gáz. Ezért van az, hogy a munkavállalóval gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak! Hogy lehet azt megengedni, hogy Budapesten 65.000-75.000Ft-os havi fizetést kapjon valaki???????? ÉBRESZTŐ!!!!!!! Hogyan akarja megvédeni a rabló politikusoktól és külföldi felvásárlóktól az országot az, aki a saját kirablását is elfogadja???? Évek óta próbálok szólni, hogy együtt kéne már valamit tenni, de ilyenkor még én vagyok a hülye. Nem is tekintem magyarnak sem, de tudatos embernek sem azokat, akik évek óta csak a kifogásokat nyomják és közben semmiért nem emelnek szót. Kívánom, hogy most tudják meg milyen az, amikor végre nem az ő félelmük fog dönteni. Igenis le akarom zárni a múltat, itt és most nem az a kérdés, hogy a történelmi tudás alapján ítéljük meg ki lehet a bűnös, hanem végre meg kéne látni, hogy nyoma veszett az állami pénznek, sőőőt felváltotta azt a hatalmas adósság és ehhez a félelemtől kussoló lakosság nagyrésze hozzájárult. Aki belenyugszik abba is, hogy itt tényleges javulás csak 10 év alatt lesz, nos az is idióta. A változás, ha mindenki tesz érte és akarja gyorsabb lesz mint gondolnánk, hiszen itt már nincs 10 év 1 millió munkahely megteremtésére! NEM 2010. április 11-én dől el az ország sorsa, hanem akkor amikor a többségi társadalom ráébred, hogy a közös lónak csak akkor túrós a háta, ha mindkét fél a másikra hárítja annak gondozását, vagyis ha sokan azt mondják, hogy majd XY-ék elitézik helyettem, akkor nem lesz értelme itt maradni, akkor majd menni kell másik országba. Remélem még időben öntudatra ébrednek azok akiknek kell. 

Címkék: választás gondolatok damon mcu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://damonmcu.blog.hu/api/trackback/id/tr551855899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása